Всі статті

Сортувати:    За датою    За розділами

Найяскравішими зірками серед місіонерів по праву вважають рідних братів Кирила і Мефодія.  Вони є авторами письма, прямого попередника нашого сучасного алфавіту; відстоювали самобутність слов'янської культури; підготували  ґрунт для розквіту давньослов'янської літератури.

20 квітня в місті Денвер почала діяти Міжнародна церква марихуани. Під час ритуалів парафіяни палять цигарки з травою. Вони стверджують, що цей психоактивний засіб надає життю сенсу, також пришвидшує їхні духовні пошуки. 

Художник із села Успенки, що на Сумщині, презентує книжку з серією ліногравюр, яку присвятив Лесі Українці, драмі-фієрії «Лісова пісня».

Мультимедійне видавництво електронних книг Стрельбицького опублікувало мою трилогію з серії «Пригоди Мишка в піднебесній Гойтасира». 

Попереднім дописом  виступала проти нищення будівель, пам'ятників, книг, загалом пам'ятників культури. Дещо додам...

 

Спішу привітати художника Миколу Михайловича Бондаренка з виходом у світ його книжки «Корінням із Сумщини» з ліноритами, яку отримала від автора поштою.

Страшно про це писати. Чи не з прокляттям роду я зіткнулась? Чомусь згадала український дворянських рід Галаганів, яких прокляли козаки.

У неділю, 12 лютого, дивилася й слухала вокальний проект «Голос країни» на телеканалі «1+1». Мета шоу - відкрити нові таланти. Дихання перехопило, коли отець Олександр виконував куплет пісні Миколи Мозгового «Материнська любов». 

Мультимедійне видавництво електронних книг Стрельбицького опублікувало мою книжку для дітей "Лісові оповідки». 

Сьогодні знають  Сашу Діяманштейна, його ще називають «Зефірка». У 10 -річного хлопчика  тисячі друзів.  

Роздуми про місце ікони в лікувальному закладі викликав перегляд останньої частини телесеріалу «Скліфасовський», який по праву назву енциклопедією сучасного життя. 

Розвію міф, що найщасливіші в суспільстві діти. Самі себе вони такими не вважають. А тим більше підлітки, що набули досвіду зі спілкування з дорослими. Про що підліток мріє? Про крутий ґанджет - кращий друг людини? Гіроскутер? Міні Сігвей? 

Чи варто відкидати слово, що прийшло до нас із сивої давнини, на догоду письменникові? Хай і такому, що набув слави прекрасного знавця мови?

Ця книжка вийшла у "Мультимедійному видавництві Стрельбицького". Автор тісно спілкувався з хлопчиком, що навчається у Київській гімназії. Його правдиві розповіді лягли в основу двох повістей, які об’єднані назвою «Артем Стеценко розповідає». 

Науково описано третє видання казки; здійснено порівняльний аналіз видань різних років з боку поліграфії та художнього оформлення; досліджено вікові, родинні, творчі та інші фактори життя Василя Симоненка й Анатолія Базилевича під час роботи над казкою.

Досліджується друкована продукція Миколаївської гражданської друкарні, книгозбірні, де вона нині зберігається, також назви та кількість примірників. Представлений список літератури, надрукованої у Миколаєві, на сьогодні є найповнішим.

 

Давно не переглядала серіали. Та у вихідні підстеріг сумовитий настрій і зачепилася за мелодраму «Верни мою любов». Решту серій додивилася в Інтернеті. О, магія слова, чуттєвої мелодії, красивих героїв, шикарного одягу і будинків, вічного кохання. 

У вересні вшановували ювілей двох особистостей, земне буття який частково сумістилося в часі. Обоє гуманісти, просвітителі, письменники, творчість яких пов’язана з наукою. Прикметно й те, що обоє здобули фахову природничу освіту. Але любов до літератури перемогла. Вони служили людям Словом.

Вчора побувала на творчому вечорі письменника Валерія Гужви з нагоди його 80-річчя, що впроходив у великій концертній студії Будинку звукозапису Національної радіокомпанії України.

Відгук на книга: «Слово о полку Ігоревім». Лінорити Миколи Бондаренка (Суми: ПВП «Видавничий будинок «Еллада», 2015 – 104 с.).


Всего:
107
На початок
Попередня
Поточна сторінка: 3
1   2   3   4   5   6  
Наступна
В кінець